Thuis Muziek Nieuws Optredens Foto's Contact

B.O.T Bio
Sinds 2001 opereert de band B.O.T., Banale Onzin Therapie, vanuit Groningen. Het combineren van humor met muziek is troef. B.O.T. maakt theatrale freakrock maar ook simpele rock- en popliedjes.
Er zijn 7 volledige CD's, 2 singel-CD's en een paar obscure verzamelaars uitgebracht.
Van 2001 t/m 2003 speelde Neil Kloosterhuis gitaar en zong. B.O.T. speelde in de finale van het Rode oortjes festival 2002. Uit die tijd zijn de albums B.O.T.Demo, Toverbal en Stront aan de knikker.
Vanaf 2004 t/m 2010 was
Eric van der Velde de zanger van B.O.T. De albums "Cream of the crap", "Bollox " en de singels "De oen uit het Noorderplantsoen"(Hitploat van de week@OOGradio) en Carcasse zijn uit deze periode.
In 2012 werd "Faeces Immobile"uitgebracht. Deze CD bevat een rockopera van een klein kwartier over een flinke kater:"OperAA", het gevoelige "Een dag in mij" en het B-filmhorrorscript rock/ska nummer"Route666" ,laatste 2 zijn opgeluisterd met fantastische blazersarrangementen van Obed Brinkman.
2016 vierde B.O.T. zijn 15 jarig bestaan met een heus B.O.T.Fest en wederom werd er een album uitgebracht:"Immer gerade Ausfahrt". Dit album bevat oa het poŽtisch rocknummer "Als een veder",Cafetaria ska "Vette hap", het keiharde "Ausfahrt" over fietsen op de snelweg en "Appgirl" surfsong over appende meiden op de fiets.
B.O.T. werkt nu aan een nieuwe EP met dubbele A-kant:"Stumble and fall"/"Sell my heart to the devil"

Vaste spil:
Walter de Vries - gitaar en zang
Arthur van der velde - bas en zang
Martijn Louwes - drums
Rolf van der Veer- gitaar (sinds 2005)