home, sweet home!optredens: waar en wanneerMP3 lijst, overzicht van alle liedjes die op deze website BOT foto's, BOT posters, plaatjes etc.onze cd's, teksten en mp3's: muziek dushet BOT verhaal(bio) en berend die vreemd doetArf, Erik, Rolf, Martino, WallyB.O.T. afkortingenBoekingen, contact en CD's bestellen Berichten aan en van B.O.T. en B.O.T groupies
Kan die muziek uit??

Nieuws overzicht:

BOT op radio Loep Optreden Hoendiep Groningen 14-3 2009
Optreden in het Oude RKZ 14-2 2009 CD Bollox is af!!!
Clip Black eyed thunder Producer Bolhuis toont intresse
Kampioenschap  Bar Bowling  Optreden Zolder
Pas op Martino master of bowling
Bruiloft voormalig Mouse lid Biefstuk van de haas
Gelukig Nieuwjaar B.O.T. voor groot publiek
Brokkenpiloot weer actief! Wereldprimeur! BOT-video online
Optreden in Platform Groningen 8/12 Opnames tot dusver succesvol
Vers van de pers:B.O.T. goes folk Bericht van de webmaster
Ali B. pleegt wederom plagiaat Ondeugende minister betrapt
BOT geen fan van 'popsterdiplomatie' Nieuwe website
'BOT' doet mee aan Vluchtalarm B.O.T. bezoekt Pakistan
Nieuwe poll brand in Tatukraasdeel
Tuinfeestje in Groningen Parijs-Dakar nek aan nek race
Nieuwe B.O.T. CD: Cream of the crap Neus voor herrieschoppers
Nieuwe vissoort ontdekt Golfen toch risico sport

Vrijdag 24 april 2009 is B.O.T te gast in het radio programma Rocking Bakker gepresenteerd door Henk Bakker.
Tussen 21:00 en 22:00 uur te beluisteren op Radio Loep. Onderwerp van gesprek is de nieuwe CD Bollox waarvan een aantal liedjes gedraaid zal worden
Radio Loep beluisteren


Zaterdag 14 Maart 2009 speelt B.O.T. op een feest van de jarige Benito aan het Hoendiep in Groningen.Zaterdag 14 februari 2009 speelt B.O.T. samen met de Tjernobillies en de Zeemonsters in het Oude RKZ te Groningen.klik hier voor meer info over de cd

De nieuwe CD Bollox van B.O.T. is af. Luister en huiver naar 9 nieuwe tracks en B.O.T.'s eerste cover: Breaking the law van een verraderlijke priester. Zoals altijd veel hak op de tak Rock omdat het weer ook zo om kan slaan. Ook bevat deze CD 2 folk liedjes, die zowaar commercieel klinken. Het zijn op muziek gezette gedichten uit de bundel 'Das wunderlichste Buch der Bucher". Het openings lied "Bollox Sentimental" is gebaseerd op een gedicht van de Franse dichter Verlaine en "Bad Love" op een gedicht van de Amerikaanse schrijver dichter Hopkinson. Brute rock met veel gitaar en drum geweld is weer volop aanwezig(Bruut,Boa Snakeskin, Bright star supernova). Bollox is voorzien van de gebruikelijke B.O.T. koortjes en versierd met samples. De bonustracks zijn een BOT remix en een Technoremix van Leon van der Willige.

<

Nieuws overzicht


 

klik hier om alle clip foto's te bekijken

Door het hoofd van Eric spookten spoken,dansend op "Black eyed Thunder". Dit Botte liedje wordt BOT's eerste echte videoclip. Wij zagen niet veel meer dan een blauw doek, maar jullie....? In ieder geval laat Rolf zich van een hele andere kant zien en komt de wolf in hem naar boven.

Nieuws overzicht

Jacob Bolhuis heeft serieuze intresse getoond in onze Banale Onzin Therapie. Volgens hem zou BOT niet op Lowlands misstaan. Daar wordt onze herrie misschien zelfs gewaardeerd. In Het liedje Bollox sentimental zat wel muziek volgens hem. Het is zeker het meest commerciele liedje van de komende CD, die trouwens Bitchcraft gaat heten. en dat terwijl het over 2 oudjes op een bankje gaat! Wanneer de nieuwe CD af is worden eventuele plannen verder uitgewerkt.

 

Nieuws overzicht

Een mooie dame, die anoniem wenst te blijven, is in de Zolder met een glansrijke overwinning  kampioen Bar bowling geworden. Tien biertjes wist ze op rij om te stoten waarvan enkele in 1 keer helemaal leeg. Kunst van het Bar bowlen is dat je niet van je barkruk mag vallen, dan wordt namelijk de taxi gebeld en mag de deelnemer het de volgende dag opnieuw proberen.

Nieuws overzicht

 

 

  10 september is Tjeerd jarig.Natuurlijk is BOT ook weer van de partij.
We spelen tussen 9 en 11. Ook botteriken moeten  soms vroeg op.... 

Nieuws overzicht

 

 

14 juli 2007 luistert BOT een motorfeest op dus Pas op! het dragen van een helm wordt aangeraden...

 

Nieuws overzicht

 

Martino is tijdens een zeer spannende competitie B.O.T. Bowl kampioen 2007 geworden. Gefeliciteerd namens de hele band. We zijn benieuwd of de kleine in spe ook bowl talent heeft. Zijn vriendin heeft een ernstig vermoeden dat hij/zij al flink aan het oefenen is.

 

Nieuws overzicht

 

 

7-7-7 Is de  bruiloft van Mats Wittemans medeoprichter van de legendarische punkcore formatie Mouse.. Helaas zijn de festiviteiten verplaatst naar een dusdanig tijdstip en locatie dat BOT helaas niet heeft kunnen spelen. Wij denken dat zijn ouders content met de situatie zijn. BOT wenst Heide en Mats veel geluk in dit bootje ; tot de schijt hun dood.

 

Nieuws overzicht

 

B.O.T. wenst iedereen een vrolijk pasen.

 

 

Nieuws overzicht

 

 

2007 daar gaan we voor. Weer een B.O.T. jaar met een nieuwe CD. De titel blijft nog even geheim. Pas na toestemming van het Ministerie van Banale en Onzinnige Zaken wordt hierover meer bekend gemaakt..


Klik hier voor een vergroting

 

Nieuws overzicht

 

 

Omgeruchten tegen te spreken wordt bij deze bewijsmateriaal gepubliceerd waaruit blijkt dat B.O.T. ook in 2006 voor een groot publiek gespeeld heeft.

Klik voor een vergroting

 

 

Nieuws overzicht

 

 

"Never smoke&drive!!!" Moet onze brokkenpiloot gedacht hebben,toen hij met de schrik vrij kwam nadat zijn volledige voertuig uitgebrand was.

 

Klik hier voor een vergroting

 

Nieuws overzicht

 

Sinds vandaag is de enigste echte allereerste officiële B.O.T. Banale Onze Therapie video online. De titel van dit lied geregistreerd tijdens een in levende lijve gegeven muzikale voordracht op het Willem Lodewijk Gymnasium enige tijd geleden..(zie gigs voor de exacte datum) luidt: Bot! B.! O.! T.! Bot dus. Het lied is verweven met De Bond voor Demente Bejaarden, een belangrijke doelgroep voor de Banale Onzin therapie.
De beelden kunnen schadelijk zijn voor de gesteldheid van de psyche van de kijker. Het Riool voelt zich niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen van muzikaliteit en aan het gehoor.
(Bij geen gehoor kunt u geen voicemail achterlaten...)

Klik hier om van deze videoregistratie te genieten.

 

Nieuws overzicht

 

8/12 2006 luistert Banale Onzin Therapie een expositiefeest op in het Platform Theater te Groningen. Een ieder is welkom op deze expositie en dit concert. Dus Groupies haal je B.O.T. T- shirt maar uit de kast! Nadere informatie volgt.

 

Nieuws overzicht

 

5/11 2006 is B.O.T. begonnen met proefopnames voor de volgende CD. De 2 zondagen daarop is de basis opgenomen en Martino is tevreden over de door hem geslagen drum partijen voor alle liedjes. Wally zeer tevreden over de opgenomen bas en drum sound. En de gitaren klinken rauw ook al vet..
Dat gaat de goede kant op. De zang en achtergrondzang zijn nu aan de beurt. Daarna kan het mixen beginnen.
Miraculeus genoeg beginnen alle titels met de letter B. Er zal ook zeker een B in de titel voorkomen.
De CD zal 9 nieuwe B.O.T. liedjes en een cover van een veradelijke priester bevatten. Voor B.O.T. wordt het ongetwijfeld de meest serieuze CD tot nu toe. Hopelijk laat de humor de band niet in de steek.

 

Nieuws overzicht

 

B.O.T heeft er 2 nieuwe folkliedjes bij. De teksten komen uit 'Wunderlichstes Buch der Bücher' wat gedichten van de afgelopen 3000 jaar bevat. Het betreft een gedicht van de amerikaanse dichter en politicus Francis Hopkinson(1737-1791) over vrijheid versus liefde en het gedicht 'Colloque Sentimental' van de franse dichter Paul Verlaine(1844-1896) over de afkalving door ouderdom.
Hierbij een mono-opname van de eerste uitvoering tijdens een huiskamer sessie van het gedicht van Verlaine op muziek:
Baguette vielle (oud brood).

 

Nieuws overzicht

 

Een webmaster heeft ook weleens wat te zeggen. Momenteel werk ik aan pagina's van de bands waar ik (vaak met Martino) ingespeeld heb en die zeker van invloed zijn geweest op onze Banale Onzin Therapie. Hier een lijst van de nieuwe pagina's:

Seconds Away
Baron Squeemore
Reggae Maffia
Spiritual Dissolvent en de Fairy Taylors
Mouse
Trio Fiasco

Hierna zal ik de fotopagina's downloadvriendelijker en overzichtelijker maken. En dan nog dit!

 

Nieuws overzicht

Ali B. spioneert klaarblijkelijk in de Groninger muziekscene.Hij heeft moeite goeie titels voor zijn liedjes te verzinnen en jat deze van Groninger bands. Hij is zo bang dat hij hier op betrapt wordt dat hij de liedjes i.s.m. andere artiesten uitbrengt. Vorig jaar bracht hij met onze bijna naamgenoot Bots het liedje Balkellende uit. Deze titel is jaren geleden bedacht door onze goede vrienden van de punkband de Tjernobillies. Op dit moment misbruikt Ali B. met Brace onze titel Hartendief. Bedacht in 1998 en voor het eerst uitgebracht op cd op onze B.O.T. demo in 2001. Hun versie is duidelijk voor watjes en getuigt niet echt van harten diefstal. Vermoedelijk zal de nieuwe singel van Ali B. een duet met Trijntje Oosterhuis zijn en Heartfelt heten. Dit is een mooi lied van de Gothic formatie Prey.

 

Nieuws overzicht

 

Maandag 3 juli hebben Wally en Erik samen met Neil(!) Jeroen(bas) en Peter(percussie) op de Grote markt in Groningen gespeeld in het kader van Vluchtalarm. Dit was een protest actie tegen het gevoerde vluchtelingen beleid. Voor de gelegenheid heeft Wally een nieuwe tekst voor Stront aan de knikker geschreven. Inmiddels hebben wij met BOT dit liedje met nieuwe tekst opgenomen.Stront aan de knikker

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Moet er een nieuwe poll op deze website komen?Stem hier

 

 

Nieuws overzicht

 

 

24 Juni speelt B.O.T. op een tuinfeestje in Groningen.Wegens het succes in Zevenhuizen van het nummer "Born to be wild" zal waarschijnlijk B.O.T. daar hun tweede cover allertijden ten gehore brengen. Het nummer zal worden ingeleid door een bekende TV-tune. Het is een besloten feest. We hopen dat de buren het ook leuk zullen vinden.

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Eindelijk maar toch is het zover: De nieuwe B.O.T. CD is verkrijgbaar. Hij heet Cream of the Crap. Boordevol nieuwe en oude(in een nieuw jasje) botte liedjes. Botter,vetter,harder en grappiger dan ooit. Kortom een CD die je, zeker als BOT fan, niet mag missen. Voor bestellingen moet je info aanklikken en de instructies volgen.

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Dit is de nieuwe website van B.O.T.. Deze site was onmogelijk tot stand gekomen zonder de toewijding en inzet van 'Red Indy'. Namens het ministerie van Banale en Onzinnige Zaken en de Aarsruisfoundation bedanken Wally, Martino, Rolf, Arf en Erik hem zeer voor alle moeite die hij voor ons heeft gedaan.

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Het Ministerie van Banale en Onzinnige Zaken is geschokt door naar buiten gebrachte beelden van een onzer ministers. Camera's hebben het volgende in een vergaderzaal op het buitenhof vastgelegd:

Klik hier om het filmpje te starten...

 

Nieuws overzicht

 

 

BOT geen fan van 'popsterdiplomatie' DEN HAAG - BOT is geen voorstander van een grote rol van popsterren bij het oplossen van de wereldproblemen. 'Wij willen 'popsterdiplomatie' zo veel mogelijk vermijden , zei BOT donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van hun begroting. Zij voegden eraan toe liever het instrument van de 'stille diplomatie' te gebruiken.De uitspraken van BOT zijn opmerkelijk, omdat minister Van Ardenne van Ontwikkelingssamenwerking juist deze week met de voormalige Ierse popster Bob Geldof overlegde over een vredesproject tussen Ethiopie en Eritrea. Van Ardenne wil met het project Trees for Peace bomen planten om de grens tussen de twee landen te markeren.

 

 

Nieuws overzicht

 

 

B.O.T. bezoekt Pakistan 02 mei 2006, 07:39  ISLAMABAD (ANP) -  B.O.T. is aan een tweedaags bezoek aan Pakistan begonnen. Vanwege de lange grens met het zuid-oostelijk deel van Afghanistan is de opstelling van het land van grote invloed op de kansen van de nieuwe Nederlandse missie in de zuidelijke Afghaanse provincie Uruzgan. Hoog op de agenda staan dan ook gesprekken met de politieke top over een ruimhartiger uitwisseling van informatie tussen de Pakistaanse inlichtingendienst en de Nederlandse militairen in Afghanistan over met name de bewegingen van de Taliban. Verder komt het vraagstuk van de verspreiding van kernwapens in de regio aan de orde, de economische betrekkingen met Nederland, en de ongelijke verdeling van de rijkdom in het land. B.O.T. voert daarover gesprekken met onder anderen president Pervez Musharraf, premier Shaukat Aziz en zijn Pakistaanse collega van Buitenlandse Zaken Khurshid M. Kasuri. Op de tweede dag bezoekt de minister Peshawar waar hij onder anderen een gesprek zal hebben met de gouverneur van de North West Frontier Province Khalil-ur-Rehman. Voor zijn verstrek naar Peshawar heeft B.O.T. bovendien nog een gesprek met de voorzitter van de chefstaf van de Pakistaanse strijdkrachten, generaal Ehsan ul Haq. Tussendoor geeft B.O.T. een lezing aan de universiteit van Peshawar

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Bij een forse brand in Tatukraasdeel is de brandweer met grootmatrieel uitgerust aangerukt. Zij waren zeer spoedig ter plaatse en hadden het vuur vlot onder controle.

Klik hier voor een vergroting

 

 

Nieuws overzicht

 

 

De Rally race Parijs-Dakar loopt dit jaar uit op een echte nek aan nek race.

Klik hier voor een vergroting

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Politie is tevreden over de inzet van goed afgerichte honden bij demonstraties en ander onwenselijk groepsgedrag."Een hond heeft toch een neus voor onruststokers" aldus de woordvoerder van de politie.

Klik hier voor een vergroting

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Golfen blijkt toch risico sport.

Klik hier voor een vergroting

 

 

 

 

 

Nieuws overzicht

 

 

Nieuwe vissoort ontdekt: De giga kwal. Een toevallige voorbijganger wist de kwal met een camera vast te leggen.

Klik hier voor een vergroting

 

 

Nieuws overzicht